Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه ای خطاب به داوطلبان آزمون سراسری، نسبت به کانال های جعلی و سواستفاده افرادی با نام روابط عمومی این سازمان جهت فروش سؤالات کنکور و اعطای مدرک تحصیلی معتبر هشدار داد.

در ابتدای این اطلاعیه آمده است: با نزدیک شدن زمان برگزاری آزمون سراسری، مشاهده شده است افراد سودجو با ایجاد کانال‌های جعلی (حتی با نام روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور) در تلگرام و پیام رسانها از طریق درج اطلاعیه های سازمان، انجام نظرسنجی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. اعتماد مخاطبان و داوطلبان را جلب و پس از آن جهت تحصیل مال نامشروع با ادعای فروش ظرفیت کنکور، اعطای مدرک تحصیلی معتبر و فروش سوالات کنکور اقدام می نمایند.

در ادامه اطلاعیه سازمان سنجش خطاب به داوطلبان تأکید شده است: با توجه به حساسیت موضوع و تاثیر ادعاهای جعلی و فریبکارانه آنان بر داوطلبان، خانواده‌ها و جامعه، تاکید مؤکد می‌شود که سازمان سنجش آموزش کشور هیچ گونه کانال اطلاع رسانی در محیط تلگرام ندارد و فقط از طریق کانال‌های ارتباطی شبکه‌های اجتماعی داخلی نظیر سروش، گپ و آی گپ، بله و ایتا برای اطلاع رسانی به داوطبان آزمون‌های سازمان فعال است و لازم است که عزیزان داوطلب، اطلاعات مورد نیاز خود را صرفاً از طریق کانال‌های یاد شده و همچنین؛ مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و هفته نامه پیک سنجش دریافت نموده و به محتوای کانال‌های جعلی اعتماد ننمایند.

سازمان سنجش آموزش کشور، پیگیری و برخورد لازم را از طریق مراجع قضایی و قانونی کشور بعمل خواهد آورد.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۷۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • ۲۵ تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور کشف شد
  • جزئیات ترمیم معدل داوطلبان کنکور اعلام شد
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • دستگیری ۲۵ داوطلب کنکور | تحویل متقلبان به پلیس امنیت
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • فرصت یک‌هفته‌ای داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ برای مشاهده و تایید سوابق تحصیلی