Web Analytics Made Easy - Statcounter

فارس نوشت: موضوع حمایت از پیام رسان‌های داخلی بارها مورد توجه رسانه ها و اقشار مختلف مردم قرار گرفته است، تعدادی از مخاطبان در سامانه «فارس من» خواستار حمایت و طراحی شبکه اجتماعی بومی شدند که این موضوع پیگیری شد.

این مخاطبان اعلام کردند: «شرط پذیرش شبکه اجتماعی و پیام رسان داخلی چیست؟ اگر پول ندارید چرا کیفیت محصولات ایرانی را زیر سوال می‌برید؟»

برای پیگیری چرایی عدم موفقیت پیام رسان‌های بومی با مرتضی متواضع کارشناس فناوری اطلاعات گفت‌وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی متواضع کارشناس فناوری اطلاعات، درباره رقابت پیام‌رسان‌های بومی با تلگرام توضیح داد: این موضوع را نباید فراموش کرد که محیطی که تلگرام ایجاد کرده است و میزان محبوبیتی که این پیام‌رسان در میان مردم دارد موجب می‌شود که کوچ مردم به پیام‌رسان دیگر مشکل باشد. 

وی افزود: در آمریکا نیز هیچ شخصی نمی‌تواند با مایکروسافت رقابت کند، چون به قدری در تاروپود زندگی مردم ریشه دوانده که جدا شدن مردم از آن سخت است. 

کارشناس حوزه فناوری اطلاعات ادامه داد: می‌توان گفت که برای ایجاد یک پیام‌رسان بومی کمی دیر کردیم و حالا برای رقابت با تلگرام باید پیام‌رسانی را تعریف کنیم که علاوه بر بومی‌سازی شدن، تمامی ویژگی تلگرام را و حتی بیشتر از آن را داشته باشد. 

وی ادامه داد: لذا باید پیام‌رسانی تعریف کرد که غایت آن تلگرام در حال حاضر نباشد و جامع باشد و گام به گام مثل هر کسب و کار دیگری مسیر را طی کند و سختی‌های آن را به جان بخرد، چرا که هیچ پیام‌رسانی با حمایت دولت نمی‌تواند به نتیجه کامل برسد. 

لازم به ذکر است، با فیلتر تلگرام این سؤال در ذهن مخاطبان ایجاد شده است که آیا دولت می‌خواهد پیام‌رسان بومی را جایگزین این اپلیکیشن کند یا خیر.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۴۲۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها

فروشگاه هایپر تخصصی سرای ایرانی به منظور حمایت از کالای ایرانی، صرفه جویی در زمان و تسهیل در امر خرید برای مشتریان، با ارائه کالا‌هایی با کیفیت بالا و همچنین قیمتی مناسب فعالیت می کند.

سرای ایرانی طرحی تحت عنوان فروش اقساطی کامیونت و کشنده با نام سرای خودرو ایجاد کرد تا خودرو‌های با کیفیت و با قیمت‌های مناسب به فروش برساند. 

اما به گفته شهروندخبرنگار ما کامیونت هایی که  از بهمن ماه سال گذشته تحویل داده شده است تاکنون پلاک گذاری نشده است و پیگیری های متقاضیان نتیجه ای نداشته است.

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیام خواستار رسیدگی به آن شد. 

متن پیام شهروندخبرنگار

سلام من از آذر ماه ۱۴۰۲ کامیونت از سرای ایرانی ثبت نام کردم و بهمن ماه تحویل گرفتم. ۶ قسط آن هم از جیب پرداخت کردم. هیچ کس جواب گوی ما نیست که چرا پلاک نمی‌شود. پیگیری‌های ما به نتیجه نرسیده است. خواهش می‌کنم رسیدگی کنید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • گلایه متقاضیان سرای خودرو از تاخیر در پلاک گذاری کامیونت‌ها
  • فردا بازی سختی برای بازیکنان است/ علی عدنان انضباط نداشت
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی